top of page
INICI
SOBRE

Empresa

igControl és una empresa fundada per un equip experimentat, procedent del món d'envasat, automoció i robòtica.

 

Aquest projecte va néixer de la intenció d'adaptar les noves tecnologies als equips industrials.

 

igControl és una empresa creativa, capaç de desenvolupar la seva pròpia tecnologia, maquinari, firmware i software orientada a oferir les solucions finals, avaluades amb la perspectiva de 20 anys d'experiència en el món industrial.

Industria 4.0

Les noves tecnologies van modificar la nostra forma de vida i comunicació. Avui és normal saber en qualsevol moment on estan els nostres amics i veure el que estan fent. Quan la tecnologia de les xarxes socials s'aplica a la indústria, passa el mateix.

 

La indústria 4.0 és la resposta a aquest desafiament, ja que la mateixa connectivitat i accés a la maquinària s'aconsegueix a través de qualsevol dispositiu (ja sigui un telèfon mòbil, ordinador o tauleta) des de qualsevol lloc del món, igual de fàcil que accedir a nostre perfil de LinkedIn.

 

Els dispositius sense fils connectats per xarxa s'han convertit en l'eina diària per rastrejar processos, on els operadors remots poden prendre mesures si és necessari.

 

A través d'Internet, estarà en contacte continu amb la línia de producció, podrà supervisar-la, preveure comandes de consumibles, detectar alarmes, mirar càmeres de vídeo, obtenir estadístiques i visualitzar les dades de producció en temps real.

INDUSTRIA 4.0
SERVEIS

Serveis

El nostre equip compta amb més de 20 anys d'experiència en el desenvolupament de productes electrònics, maquinari, firmware i software per a maquinària industrial per a empreses líders a tot el món.

Diseny
Programació

igControl ha creat un sistema operatiu per a integrar tota la maquinària de la seva fàbrica en una sola aplicació, en un dispositiu mòbil i des de qualsevol lloc del món.

Implementació

Nosaltres li oferim la millor solució a totes les seves necessitats, el disseny de la maquinària, coordinar el procés de producció, dirigir la instal·lació de la línia i administrar el servei tècnic.

Contacte

Consulta

Success! Message received.

Oficina

igControl

Collet 6, C, 3

08860 Castelldefels

Barcelona, Spain.

info@igcontrol.com

+34 936 240 920

+34 693 720 536

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
CONTACTE
bottom of page